Hírek

09 Aug
Egy húron pendülnek
Gitárversenyen és kamarazenei képzésen is részt vehetnek, valamint zenekarban is kipróbálhatják magukat a Klasszikus Gitárosok Találkozójának résztvevői a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán. A zeneszerető közönséget ingyenes koncertekkel várják.
08 Aug
Visegrádi négyek – tiniszemmel
Hogyan vélekednek a tizenévesek a visegrádi négyekről? Ezzel a központi témával hirdetett háromnapos programot az érintett országokban élő fiataloknak a Debreceni Nyári Egyetem augusztus 2-4. között.
08 Aug
Új tanév korszerűbb iskolákban
Több százmillió forintot fordít a Debreceni Egyetem gyakorlóiskoláinak felújítására, karbantartásra idén nyáron. Csaknem háromezer általános és középiskolás tanulhat szeptembertől megszépült, modern környezetben.
07 Aug
Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
Ponthatárok, orvosi bravúr, Debreceni Nyári Egyetem, TTK tábor, Universiade, „okos” fesztivál - az egyetem legfontosabb híreiről, eseményeiről tudósított júliusban is a Díszudvar magazin.
07 Aug
Futball homokon és füvön
A Nemzeti Strandlabdarúgó Liga döntőjében, Siófokon szerepelt a hétvégén a DEAC U19-es csapata, a fiatalok végül negyedikek lettek. A DASE labdarúgói közben itthon játszottak a Magyar Kupa első fordulójában.
07 Aug
Erősítenek a férfi kosarasok
Újabb edzővel egészül ki a DEAC férfi kosárlabda csapatának szakmai stábja. A jelenleg még Spanyolországban dolgozó Kovács Adrián Berényi Sándor segítője lesz az A-csoportban, valamint a másodosztályban induló együttest vezetőedzőként irányítja majd.
04 Aug
Pályán az atléták és a DASE
Kezdődnek a londoni atlétikai világbajnokság küzdelmei a Debreceni Egyetem két hallgatójával. A DASE labdarúgói a Magyar Kupa első fordulójában már pályára lépnek a hétvégén, a DEAC floorballosai pedig gőzerővel készülnek a szezonra.
03 Aug
Karneváli készülődés
Idén 10. alkalommal vesz részt a Debreceni Egyetem kocsija a Virágkarneválon. A „Mester és tanítványa” című kompozíció szobrászmunkáján Pikó Sándor dolgozik.
01 Aug
Pótfelvételizz, hogy iDE járj!
Már lehet jelentkezni a Debreceni Egyetem pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzéseire. A 294 szakra több mit 3.000 helyet biztosít az intézmény, amelynek 14 karából 11 várja a leendő hallgatókat.

v1.0-alpha95