Dékáni köszöntő

Kedves Kollégák, kedves Hallgatók!

A július elsején hivatalba lépett kari vezetés nevében köszöntöm a Kar polgárait, volt és leendő hallgatóit, a Kar oktatói és kutatói tevékenységét segítő barátait, külső támogatóit!

A Kar életének menetét segítő egyik legfontosabb feladatunknak azt látjuk, hogy folyamatos tájékoztatást adjunk a legszélesebb közvélemény számára arról a munkáról, amelyet a vezetés az elkövetkező években a Karon folyó bölcsészet- és társadalomtudományi képzés szervezése, a tudományos kutatómunka hatékony irányítása, összefogása érdekében végez. Ezt a nyitást szolgálja az egyetemi arculatba illeszkedő új, augusztusban megjelenő kari honlap hírtartalma, illetve a honlapról és a világhálóról szabadon elérhető, a tanév kezdetére elinduló, a közvetlen tájékoztatást nyújtó dékáni blog, dékáni facebook-oldal.

Július hónapban – a napi szintű feladatok ellátása mellett – a vezetés az intézményi akkreditáció kari anyagának összeállítását, finomhangolását végzi el.

Augusztusban a tanév és a kari szintű pályázatok megvalósításának előkészítésén tevékenykedünk, illetve a Kar gazdasági lehetőségeinek áttekintését végezzük el.

Mind a magam, mind a vezetőtársaim nevében kívánok a Kar minden egyes polgárának a vizsgaidőszak hátralévő napjaira eredményes munkát, a hallgatóknak sikeres vizsgákat, majd július második felétől töltekező pihenést!

Dr. Keményfi Róbert, dékán

Frissítés dátuma: 2017.07.17.


v1.0-alpha95