Videók

DErbi 2019
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

26 jún
Az Angol-Amerikai Intézet online konferenciát szervez magyar és angol nyelven 2021. június 26-27. között.
19 jún
A Debreceni Egyetem Mádi Bor Akadémiája szervezésében rendezik meg 2021. június 19-én a II. Mad Run sporteseményt Mádon, ahol a futóverseny résztvevői 4, 8, vagy 16 km-es versenytávokat teljesíthetnek.
16 jún
Az előadásokon való részvétel feltétele az elektronikus regisztráció, amely 2021. június 16. 8:00-ig lehetséges a meghívóban található linken keresztül.
14 jún
A kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napjához kapcsolódva emlékfát ültet és emléktáblát avat a Debreceni Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület és a Debreceni Botanikus Kert.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.