Hírek

Új professzorok a Bölcsészettudományi Karon
Egyetemi és főiskolai tanári kinevezéseket adott át a Debreceni Egyetem tíz oktatójának Szilvássy Zoltán rektor szerdán a Rektori Tanácsteremben.
A dán nagykövet asszony előadása a Bölcsészettudományi Karon
Az előadás része annak a rendezvénysorozatnak, amelyet a Dán Nagykövetség szervez ebben az évben városunkban.

Videók

yoUDay 2017
Debreceni Egyetem

Események

19 nov
A médiatudatosságra nevelés középiskolai és egyetemi kihívásairól szervez műhelytanácskozást a Debreceni Egyetemen a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék 2018. november 19-én 16:00 órától a Főépület XI-es előadójában.
19 nov
„Jó gyakorlatok a médiaoktatásban” címmel tart workshop-ot a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke.
19 nov
A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőség Központ, valamint a Három királyfi három királylány mozgalom közös szervezésében „Döntéseink és választásaink” címmel Pálfay Erzsébet mentálhigiénés szakember tart előadást.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ