Hírek

Az Új Selyemút Debrecenbe is elér
Az idegen- és magyar nyelvi képzési lehetőségekről, a kutatási együttműködésekről és a hallgatói, oktatói mobilitás módjairól tájékozódott az a kínai delegáció, amelyik a Bölcsészettudományi Karon tett látogatást.
Debreceni professzor - egri díszdoktor
A régi magyar irodalom kutatása területén végzett kiemelkedő munkásságáért, és az egri Eszterházy Károly Egyetemért végzett áldozatos munkájáért díszdoktorává avatta az intézmény Bitskey Istvánt, a Debreceni Egyetem professor emeritusát.

Videók

yoUDay 2017
Debreceni Egyetem

Események

22 nov
A Debreceni Egyetem az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 számú, „Debrecen Venture Catapult Program” című projekt keretében szakértői beszélgetést szervez.
22 nov
„Számok, szívek, szerelmek” címmel Pintér Ákos általános rektorhelyettes tart előadást a Debreceni Egyetem tudományos ismeretterjesztő sorozatában.
22 nov
„Virtuális és kiterjesztett valóság – a digitális patológia új határai” címmel tudományos ülést rendez a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara a Pathológiai Intézet közreműködésével.
22 nov
A Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma szakmai fórumot rendez, amelyen a Pallagon végzett szakemberek osztják meg a jelenlegi tanulókkal tapasztalataikat.