Bemutatkozott a Debreceni Egyetem az oktatás jövőjéről szóló nemzetközi konferencián

2022. június 27. - 10:45
A Neveléstudományi Tanszék a megnyitó ünnepségen kiemelt idősávban mutatta be az Egyetemet, valamint annak nemzetközi képzéseit és kutatásait.

A Debreceni Egyetem Nevelés- és Művelődéstudományi Intézet Neveléstudományi Tanszéke, valamint a CHERD-Hungary Kutatóközpont együttműködő partnerként vett részt a 5th International Conference on Future of Education (2022) c. nemzetközi konferencián.

A megnyitó ünnepségen kiemelt idősávban bemutatta az Egyetemet, valamint annak nemzetközi képzéseit és kutatásait. Az együttműködést koordinálta: Prof. Dr. Pusztai Gabriella, Dr. Ceglédi Tímea, Dr. Dabney-Fekete Ilona. A bemutatkozás elkészítésében közreműködött továbbá: Kocsis Zsófia és Győri Krisztina.

Prof. Dr. Pusztai Gabriella plenáris előadóként emelte az esemény színvonalát. Előadásának címe: A Hidden Factor Supporting Value Added Parenting.

A Kar munkatársai az alábbi előadásokkal képviselték magukat:

Andras Buda, Gabor Erdei, Jozsef Szabo: Experiences of Absence Education at a Hungarian University
Cintia Csók, Gabriella Pusztai: School Support Professionals as Educational Partners
Jenifer Balogh & Tímea Ceglédi: Roma Parents’ Voice: Parental Involvement and Resilient Academic Career
Katinka Bacskai, Imre Labancz: School and Family in the Central European Region During the 2020 Covid Lockdown
Kitti Kozma & Tímea Ceglédi & Ilona Dóra Dabney-Fekete: Possibilities and Dangers of Roma Teachers’ Resilient Life Paths
Zsófia Kocsis, Gabriella Pusztai: The Impact of Parent Volunteering in School

A legjobb prezentálónak járó díjat elnyerték: Prof. Dr. Pusztai Gabriella, Kocsis Zsófia és Balogh Jenifer.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.