Gyere a BTK-ra

 

 

 

A Bölcsészettudományi Kar impozáns környezetben, a Debreceni Egyetem Főépületében vár titeket 16 alapszakkal, valamint 11 osztatlan tanárszakkal.
A Bölcsészettudományi Kar nyelvi képzései évek óta a világ 200 legjobb nyelvi képzései közé tartoznak. A Kar 6 akadémikusa, 25 professzora és közel 180 tudományosan minősített oktatója munkájának eredményeként végzett hallgatóink a tudományos életben és a tanári pályán is kimagaslóan szerepelnek. A bölcsészet- és társadalomtudományok szemléletmódját jó idegen nyelvtudással sikeresen használhatod fel a munkaerőpiac számos területén.

 

A több, mint 100 éves debreceni bölcsészkar hosszú távra gondolkodik,
ezért a befektetés már rövid távon is megtérül!

 

BTK-t népszerűsítő kisfilmek

Frissítés dátuma: 2020.09.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.