GYIK#03 - Hogyan és honnan jutok információhoz?

Minden fontos tanulmányi információ a kari honlapon (btk.unideb.hu), a hallgatókra vonatkozó törvények, rendeletek a https://kereses.magyarorszag.hu/jogszabalykereso linken, az intézményi szabályzatok pedig az egyetemi honlapon (www.unideb.hu – Egyetem – Jogszabályok menüpontban) érhetőek el.
A tennivalókról, határidőkről Neptun-üzenetben és e-mailben is értesítjük Önöket, ezért kérjük, hogy folyamatosan nézzék a Neptun-üzeneteiket, illetve gondoskodjanak arról, hogy élő, működő e-mail címük legyen! Ne feledje, az adataiban bekövetkezett változásokat 8 napon belül be kell jelentenie (ha a Neptun módot ad rá, beírnia a Neptunba, vagy ha ez nem lehetséges, bejelentenie a Hallgatói Adminisztrációs Központban (HAK)).
A Tanulmányi Osztály a fontos, tanulmányokkal összefüggő üzenetek tárgyát az alábbi kitétellel kezdi: BTK TO üzenet. Kérjük, ezeket az üzeneteket mindenképpen olvassák el!
A 2013. június 27-i szenátusi döntés alapján a hallgatónak a tanulmányaival kapcsolatban Neptunban küldött üzenet hivatalos írásbeli felszólításnak minősül, ezért a hallgató a jogviszonya ideje alatt köteles az elektronikus tanulmányi rendszeren keresztül érkező hivatalos írásbeli értesítéseket figyelemmel kísérni, és az értesítés tartalmának megfelelően eljárni.

Frissítés dátuma: 2018.07.24.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.