Debrecen BSC Kerekasztal

2020. augusztus 31. - 16:15
Már több mint 200 hallgató végezte el sikeresen képzésünket.

Kedves Hallgató!

A Debrecen BSC Kerekasztal a 2020/2021 őszi félévben is meghirdeti üzleti alapozó kurzusát a Debreceni Egyetem hallgatóinak.
Már több mint 200 hallgató végezte el sikeresen képzésünket, ahol megismerkedhettek az üzleti szolgáltató szektorral, a sikerhez szükséges készségekkel, és a nemzetközi karrierlehetőségekkel. Ismerd meg, milyen kompetenciák segítik a sikeres karrierépítést multikulturális környezetben! Nagyvállalati szakemberektől elsőkézből tanulhatod meg, hogyan érvényesülj az üzleti szolgáltató szektorban.

Tantárgy neve: Karrieralapozó az üzleti szolgáltató szektorban - Business Services Basics
Tárgy kód: BTEMNM09

Mit kínálunk?

  • kompetenciák a sikeres karrierhez        
  • hiteles tapasztalatok        
  • 7 debreceni cégtől közel 20 kolléga

A kurzus az egyetem e-learning rendszerén keresztül real-time lesz megtartva. Keresd a Debrecen BSC Kerekasztal kurzusát tantárgyfelvételkor, és alapozd meg karriered velünk!
Kérdésed van?
Fordulj hozzánk bizalommal: facebook.com/debrecenbsc


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.