Dr. Kusper Judit habilitációs előadása

2021. május 13. - 12:00
Az előadásokon való részvétel feltétele az elektronikus regisztráció, amely 2021. május 13. 8:00-ig lehetséges a meghívóban található linken keresztül.

M E G H Í V Ó

 

Dr. Kusper Judit egyetemi docens (Eszterházy Károly Egyetem) 2021. május 13-án (csütörtökön) tartja habilitációs előadásait irodalomtudomány tudományágban, a Debreceni Egyetemen.

A tantermi előadás címe: A szimbolikus és retorikai otthonosság lehetőségei Gárdonyi Géza Az öreg tekintetes című regényében

Kezdete: 12:00 óra (on-line előadás)

A tudományos előadás címe: Történelem és narratíva Gárdonyi Géza regénypoétikájában

Kezdete: 13:00 óra (on-line előadás)

A német nyelvű előadás címe: Narrativität des Geschichtsromans

Kezdete: 14:00 óra (on-line előadás)

Az előadásokon való részvétel feltétele az elektronikus regisztráció, amely 2021. május 13. 8:00-ig lehetséges a meghívóban található linken keresztül.

Meghívó


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.