Professzori kinevezés a Bölcsészkaron

2021. október 14. - 13:15

A Debreceni Egyetem 12 új professzora vehette át egyetemi tanári kinevezését Bódis Józseftől, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkárától a kedden, Budapesten megrendezett ünnepségen.

Külön öröm a Bölcsészettudományi Kar számára, hogy a kinevezettek között volt Dr. Pete László, az MTA doktora, az Olasz Tanszék vezetője. A Bölcsészettudományi Kar gratulál a kinevezéshez, és sok sikert kíván a Kar új professzorának további munkájához a kutatásban és az oktatásban egyaránt.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.