Szakkollégiumok

A DE TEK tehetséggondozó intézménye a Hatvani István Szakkollégium. Tevékenységéről, szakcsoportjairól, rendezvényeiről a honlapjuk nyújt tájékoztatást.

A Pálffy István Színháztudományi Szakkollégium lehetőséget biztosít a színház tudományos illetve művészeti kérdései iránt érdeklődő hallgatóknak megismerkedni a színháztudomány szakterületével.

Frissítés dátuma: 2018.03.21.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.