Papp Klára az Eperjesi Egyetem díszdoktora

2020. február 27. - 15:15
Az Eperjesi Egyetem (Szlovákia) Tudományos Tanácsa 2020. február 25-én tartott ünnepi ülésén adta át a díszdoktori címet Prof. Dr. Papp Klárának.

            

Az Eperjesi Egyetem (Szlovákia) Tudományos Tanácsa 2020. február 25-én tartott ünnepi ülésén adta át a díszdoktori címet Prof. Dr. Papp Klárának, a Debreceni Egyetem Történelmi Intézete professzorának.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.