Hírek

Az Új Selyemút Debrecenbe is elér
Az idegen- és magyar nyelvi képzési lehetőségekről, a kutatási együttműködésekről és a hallgatói, oktatói mobilitás módjairól tájékozódott az a kínai delegáció, amelyik a Bölcsészettudományi Karon tett látogatást.
Debreceni professzor - egri díszdoktor
A régi magyar irodalom kutatása területén végzett kiemelkedő munkásságáért, és az egri Eszterházy Károly Egyetemért végzett áldozatos munkájáért díszdoktorává avatta az intézmény Bitskey Istvánt, a Debreceni Egyetem professor emeritusát.

Videók

yoUDay 2017
Debreceni Egyetem

Események

23 nov
...Miről apánk régen szólt... elnevezéssel indít új, a paraszti kultúrát bemutató innovatív zenés programot a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara. Gencsi Zoltán Ökológiai lábnyom címmel tart előadást.
23 nov
Molnár Angelika: A szó feltámasztása című fordításkötet bemutatása a Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet Komparatisztikai Műhelyének programjában.
23 nov
Kmeczkó Szilárd (DRHE, Természettudományi Tanszék): A kommunikáció hasznáról és káráról” címmel tart előadást az „Út a sikeres karrierhez” sorozatban a Hallgatói Kapcsolatok és Szolgáltatások Központja Hallgatói Karrierközpont szervezésében.
20 nov
Magyar Tudomány Ünnepe - Kutatóhelyek Tárt Kapukkal