Kari hírek

23 nov
XX. Országos Neveléstudományi Konferencia
Család a nevelés és oktatás fókuszában. XX. Országos Neveléstudományi Konferencia
19 nov
A Debreceni Egyetem új doktorai
A koronavírus járvány miatt idén elmarad az őszi doktor- és díszdoktoravató ünnepség, amely minden évben a novemberi Magyar Tudomány Ünnepe programsorozat záróeseménye a Debreceni Egyetemen. Cikkünkben ismertetjük a doktori fokozatot szerzők névsorát.
17 nov
Továbbtanulóknak: online lesz az idei DExpo
Idén rendhagyó módon, a virtuális térben rendezi meg nagyszabású beiskolázási eseményét, a DExpót a Debreceni Egyetem.
09 nov
Fiatal kutatói ösztöndíj
A DE BTK doktoranduszok és doktorjelöltek számára „Fiatal kutatói ösztöndíj 4.1” elnevezéssel ismételten pályázatot hirdet.
05 nov
Háromoldalú megbeszélés az üzleti szolgáltató szektor, a DSZC és a Bölcsészkar között
A Debrecen Business Service Centers Kerekasztal jelenleg kilenc, a szolgáltató szektorban tevékenykedő debreceni céget tömörít.
22 okt
Nemzetközi publikációk támogatása a BTK-n
A támogatásban azok a főállású - tanársegéd, adjunktus vagy docens beosztású – oktatók részesülhetnek, akik még nem töltötték be 55. életévüket.
22 okt
Pályázati felhívás a Petőfi S. János Publikációs Díj elnyerésére
A pályázat 2020. november 6-án 12 óráig nyújtható be a kuratórium elnökének.
21 okt
Új egyetemi professzorok a DE-n
Tizenkét egyetemi tanárral gyarapodott a Debreceni Egyetem professzori gárdája. A köztársasági elnök szeptember 1-től 9, november 1-i hatállyal pedig 3 új kinevezésről döntött – adta hírül a Magyar Közlöny.
21 okt
„egy sima – egy fordított”
Műfordítói pályázatot hirdet „egy sima – egy fordított” címmel a Debreceni Egyetem Színháza, a DESzínház együttműködve a Csokonai Színházzal és a Bán Imre Kultúratudományi Szakkollégiummal. Magyarul eddig még meg nem jelent, az utóbbi 30 évből származó dráma, drámarészlet fordítását várják.
12 okt
Megjelent Schrek Katalin monográfiája
Nagy-Britannia és Oroszország az Oszmán Birodalom belső válságaihoz kötődő konfliktuskezelése áll a monográfia középpontjában.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.