Kari hírek

18 szep
Nemzetközi hallgatói fesztivál Bulgáriában
Egyetemünket képviselték a Szlavisztika Intézet hallgatói.
16 szep
Emléknap Julow Viktor tiszteletére
Tisztelői, barátai, tanítványai, egykori kollégái emléktábla-avatással és emléküléssel tisztelegtek Julow Viktor irodalomtörténész (1919-1982) születésének 100. évfordulója alkalmából szeptember 13-án a Fazekas Mihály Gimnáziumban és a Debreceni Egyetemen.
12 szep
Bővülő amerikai kapcsolatok
A találkozón a jelenleg is zajló közös programokról és a jövőbeli együttműködési lehetőségekről egyeztettek.
11 szep
Canada(ka)land
Kétszer is színpadra lépett a Halmi Gábor által rendezett Übü FC című produkcióval a kanadai Saint John városában (New Brunswick tartomány) a Debreceni Egyetemi Színház Vígkarma Társulata augusztus 26. és szeptember 1. közötti turnéja során.
09 szep
Gyászjelentés - elhunyt Béres Csaba
Béres Tanár Úr hamvasztás utáni búcsúztatása polgári szertartás szerint 2019. szeptember 19-én, 15.00 órakor lesz a temető II. sz. ravatalozójában.
09 szep
DAAD ösztöndíjak 2020-2021, Németország
A 2020/2021-es évre szóló kutatói ösztöndíjak pályázati határideje 2019. november 15.
05 szep
Debreceni-firenzei kettős képzés
A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara és a Firenzei Tudományegyetem Bölcsészet- és Neveléstudományi Iskolája pályázatot hirdet.
03 szep
Tanévnyitó ünnepi szenátusi ülés
Csaknem 30 ezer hallgató, 10 ezer egyetemi dolgozó, összességében mintegy 40 ezer egyetemi polgár számára kezdődik a tanév a Debreceni Egyetemen. A tanévnyitó ünnepségét idén is a Főnix Csarnokban rendezik szeptember 8-án, vasárnap 11 órától.
22 aug
Elindult a pótfelvételi
A ponthatárokat előreláthatólag 2019. augusztus 26-án hirdetik ki.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ