Pályázati felhívás a Petőfi S. János Publikációs Díj elnyerésére

2020. október 22. - 11:15
A pályázat 2020. november 6-án 12 óráig nyújtható be a kuratórium elnökének.

A Petőfi S. János Publikációs Díj díj kiemelkedő publikációs teljesítményéért a DE Bölcsészettudományi Karának oktatója, doktorhallgatója, doktorjelöltje vagy MTA-kutatócsoportjának kutatója számára adományozható, aki

(a)     40. életévét a jelen kiírás megjelenésének időpontjáig nem töltötte be, és

(b)     kutatómunkája eredményét a 2018-as, a 2019-es vagy a 2020-as naptári évben rangos szakmai publikációban jelentette meg.

Évente egy díj adományozható. A díjjal az adományozást igazoló oklevél, érem és pénzjutalom jár. A díj odaítéléséről a kuratórium dönt. Az ünnepélyes átadásra a doktoravató ünnepségen kerül sor.

A díj elnyerésére pályázhatnak a szerzők, vagy javaslatot tehetnek az intézetek, az önálló tanszékek, a doktori iskolák, valamint az akadémiai kutatócsoportok vezetői. A pályázat 2020. november 6-án 12 óráig nyújtható be a kuratórium elnökének a következő címen:

Hoffmann István

egyetemi tanár, akadémikus

DE Magyar Nyelvtudományi Intézet

4032 Debrecen

Egyetem tér 1.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell a díjazandó mű bibliográfiai adatait, és mellékelni kell hozzá annak egy példányát, valamint a pályázó rövid szakmai (ön)életrajzát.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.