Virtual Coffee Talk #2

A Debrecen Business Service Centers Kerekasztal az üzleti szolgáltató szektor együttműködési plattformja, amely a Debrecenben jelen lévő üzleti szolgáltató központok között jött létre 3 évvel ezelőtt. A Kerekasztal célja, hogy a szektor, a város, illetve az oktatási intézmények egymás teljes értékű partnereivé váljanak és kölcsönösen segítsék egymást.
A Kerekasztal a pandémia ellenére is több virtuális eseményt rendezett meg és vitt sikerre az utóbbi egy évben.

Az együttműködésben résztvevő nagyvállalatok célul tűzték ki új oktatási útvonalak kialakítását a szektor számára. Az idei évben is egy különleges eseménnyel készülnek a Debreceni Egyetem hallgatóinak és a helyi fiataloknak.

2021. március 17-én, 16:00-tól megrendezésre kerülő, Coffee Talk programsorozat következő eseménye.
A második Virtual Coffee Talk, egy közvetlen beszélgetés a szektort érintő aktualitásokról, tervekről. Ez az alkalom azért is különleges, mert nemcsak az ágazat képviselőinek szemszögeiből nézve kaphatunk választ kérdéseinkre. A magyar nyelvű, online rendezvényen részt vesz Dr. Csatár Péter, a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának docense, stratégiai és gazdasági dékán-helyettese is továbbá Póser Zoltán, az EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ ügyvezető igazgatója,. A Debrecen BSC Kerekasztal tagvállalatait Németi Emánuel ( BT ), Szoták Beáta ( DT-ITS ), Kovács Tamás ( Flowserve ) képviselik.

A beszélgetés során olyan aktualitásokra keressük együtt a választ, amelyek egy fiatal pályakezdőnek és tapasztalt munkavállalónak is érdekesek lehetnek. Például hogyan változtak meg a munkakörülmények a pandémia idején, és ehhez hogyan tudtak a különböző cégek alkalmazkodni.
A beszélgetés végén interaktív formában kérdéseket tehetnek fel az érdeklődők, vagy hozzászólhatnak a témákhoz.

A szervezők mindenképpen ajánlják ezt az ingyenes, online eseményt azoknak, akik szeretnének nemzetközi környezetben elhelyezkedni, akik követik a munkaerőpiac igényeit, törekednek a folyamatos fejlődésre, tudatos karrierépítésre, vagy csak kíváncsiak hogyan telik a mindennapi munkavégzés az érintett vállalatoknál, kifejezetten a megváltozott munkakörülmények terén.

AZ ESEMÉNY ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI LINKEN:  https://youtu.be/aEvTqfRvMC4

A Kerekasztalt jelenleg 9 debreceni cég alkotja ( 4iG, British Telecommunications, Deutsche Telekom IT Solutions, DIEHL Aviation, EPAM Systems, Flowserve, NI, Transcosmos, United Call Centers).

További információk az eseményről és a Kerekasztal tevékenységeiről a következő platformokon találhatóak:

https://www.facebook.com/debrecenbsc

https://bscdebrecen.com/hu/

Legutóbbi frissítés: 2022. 08. 01. 19:25