Francia nyelvű üzleti kurzus a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán

2021. május 14. - 08:45
A kurzuson résztvevők megismerkedhettek a szektor jellemzőivel, sajátosságaival, és elvárásaival.

A népszerű magyar és angol nyelvű üzleti kurzus mellett idén tavasszal immár francia nyelven is elindította előadássorozatát a Debrecen Business Service Centers Kerekasztal a Debreceni Egyetemen, közös szervezésben a Bölcsészettudományi Kar Francia Tanszékével.

Az előadásokat a BSC Kerekasztal 9 tagvállalatának (4iG, BT – British Telecommunications, Diehl Aviation, DT_ITS,  EPAM, Flowserve, NI, transcosmos, UCC) olyan munkatársai tartották, akik napi szinten használják a francia nyelvet munkahelyükön. Első kézből adták át tapasztalataikat, osztották meg személyes élményeiket, és beszélték át a több mint 50 BSC szakértő által összeállított szakmai anyagot a hallgatókkal. A kurzuson résztvevők megismerkedhettek a szektor jellemzőivel, sajátosságaival, és elvárásaival, illetve képet kaptak arról, hogy milyen ismeretek szükségesek ahhoz, hogy sikerrel állják meg a helyüket a munka világában.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.