Videók

DErbi 2018
A Debreceni Egyetem dolgozóinak és családtagjainak hagyományos napjáról készült összefoglaló videoja
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

07 jún
Az előadások nyilvánosak, minden érdeklődőt szívesen lát a Bölcsészettudományi Tudományterületi Habilitációs Bizottság.
31 máj
Az Angol-Amerikai Intézet ad otthont május 31. és június 1. között az Amerikanisták Magyarországi Társasága 2019-es konferenciájának, amely az amerikai identitások sokszínűségét és változását térképezi fel.
27 máj
„Magyarország 20 éve a NATO tagja” címmel nyílik kiállítás a Honvédelmi Minisztérium és a Debreceni Egyetem szervezésében.
26 máj
A Magyar Reumatológusok Egyesületének 90 éves történetét bemutató kiállítás nyílik az egyetemen.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ